Wil jij straks op de middelbare school gelijk op het winstpad starten?

Dan is de unieke Succesvol Leren-cursus echt wat voor jou.

Hierin leert Leren Leren-expert Larissa Kapnissakis jou leertechnieken en trucjes aan waardoor jij op de middelbare school precies weet hoe jij effectief leert.

En groei in zelfstandigheid, vertrouwen én in cijfers.

10+ jaar

ervaring als
Leren Leren-coach

> 5.000

leerlingen
gecoacht

96%

haalt direct
betere resultaten

Wist je dat >90 % van de middelbare scholieren slechte cijfers haalt door gebrek aan effectieve leertechnieken?

Wellicht herken je dit wel in je omgeving?
 • Leerlingen hebben moeite om (consequent) goede cijfers te halen.
 • Hun inzet staat niet in verhouding tot het resultaat.
 • Zij weten niet precies hóé je nou het beste leert.
 • Het gaat thuis (veel te) vaak over schoolwerk.
 • Leerlingen hebben moeite met het focussen of starten aan het schoolwerk.
 • De balans tussen school en privé is ver te zoeken.
 • Het leren is een grote worsteling en ze hebben het gevoel dat ze iets verkeerd doen.
 • Toetsen maken is lastig en frustrerend.

Komen deze punten jou bekend voor en wil jij dit voorkomen?

Met bewezen technieken.

Dit levert Succesvol Leren jou op:

Groei in cijfers

Je leert makkelijker en dieper door effectieve leertechnieken

Je krijgt grip op toetsen en op jouw cijfers

Je weet vakspecifiek & vakoverstijgend precies hoe je optimaal leert

Balans tussen school en privé

Bewezen (wetenschappelijke) leerstrategieën

Groei in focus en concentratie

Toegang tot de meest effectieve stappenplannen en techniekbladen

Levenslange toegang tot alle leerstrategieën (onderbouw, bovenbouw en examen)

“Uren moest ik leren en regelmatig haalde ik onnodige onvoldoendes.”

Larissa Kapnissakis

Leren Leren-expert

“Mijn gymnasiumopleiding voelde als zesjarige marathon. Ook al heb ik een goed stel hersens, ik voelde mij niet een echte gymnasiast. Uren moest ik leren en regelmatig haalde ik onvoldoendes. Eigenlijk wist ik niet hoe ik nou echt moest leren. Ik ervaarde op school een hoop stress, onmacht, frustratie en voelde me vaak stuurloos. Ik wilde wel, maar hoe?

Hoe gek is het eigenlijk, dat je op school van alles leert, maar niet (of nauwelijks) hoe je het beste kunt leren? Al jarenlang zie ik leerlingen leren met inefficiënte leertechnieken. Zij hebben zichzelf een methode aangeleerd waarvan regelmatig blijkt dat deze onvoldoende werkt of talloze uren nodig heeft om überhaupt resultaat op te leveren. Leerlingen stromen af en blijven zitten  terwijl dit in 90% van de gevallen niet ligt aan de intelligentie, maar aan een verkeerde aanpak. Afstromen of blijven zitten waarbij het echte probleem niet wordt aangepakt, vind ik doodzonde!

Duizenden leerlingen heb ik inmiddels mogen begeleiden en jarenlang heb ik aan het roer gestaan, als oprichter en eigenaar, van één van de grootste huiswerkinstituten van Nederland. 

Van alle kennis en ervaring (van mijzelf en mijn team vol vakexperts, psychologen, neurologen, examentrainers…), heb ik de best-practises opgenomen in het unieke online coachprogramma “Succesvol Leren” waardoor middelbare scholieren via de succesformule (vol bewezen vakspecifieke- & vakoverstijgende leertechnieken) groeien in cijfers en in vrijheid.

De ervaringen van anderen

Deze cursus via Facebook tegengekomen. Sven besteedde best veel tijd aan het leren voor toetsen en zijn huiswerk, maar de cijfers lieten dit beeld niet zien. Na het volgen van het gratis webinar is Sven, en zijn wij als ouders, enthousiast over de methode, maar zou het nog helpen voor dit schooljaar (lees 5 weken voor de toetsweek)?

Gelijk gestart met de onderdelen die voor nu het meeste effect zouden hebben….en de nodige resultaten bereikt! Onze zoon gaat over naar 3 havo, 2 van de 3 onvoldoendes weggewerkt. Wij zijn blij en onze zoon ook!

Vanaf volgend schooljaar gaat hij direct vanaf het begin verder en zeker weten dat er veel minder tot geen stress, gezeur en gemopper zal zijn over het maken van huiswerk etc.
Een verademing voor iedereen; EEN AANRADER! Het zou standaard moeten zijn voor alle kinderen die van de basisschool naar het voortgezet onderwijs gaan. Dank je wel Larissa, super blij met je hulp!

Odette Klaver

Ouder

Niek heeft zijn eerste 8 gehaald…..door te werken volgens jouw methode….Onze dank is groot!

Jeroen te Wierik

Ouder

Hoi Larissa, na nog maar een maand geleden te zijn gestart, zien we nu al een enorme vooruitgang bij mijn dochter die vaak onvoldoendes haalde voor toetsen. Hoe leuk is het om nu een maand later jou te vertellen dat je tips en tools, online coaching, zoveel doet met een kind die steeds door de behaalde cijfers gemotiveerd raakt. Ze heeft voor het eerst een 7,9 voor wiskunde behaald, enkel door de vakoverstijgende technieken te hebben gebruikt en nog niet eens de gereedschapskist. Een 7,2 voor Frans en een 9,6 voor biologie waar ze ontzettend veel moeite mee had en die nog eens 10x meetelt waardoor haar gemiddelde een voldoende is geworden. Ik wil je dan ook enorm bedanken voor het mooie, intensieve, maar dan ook effectieve online programma dat mijn kind helpt om verder te komen.

Beyhan

Ouder

Kayen appte vanuit school. Hij had de natuurkunde toets voorbereid via de ‘Succesvol Leren-methode”. Er waren 16 onvoldendes en 2 voldoendes en Kayen had die voldoende. Wat is het toch bijzonder dat dit dan een sleutel is tot een eerste succeservaring.

Sanne Scheepens

Ouder

Hi Larissa, ik mail je over mijn aandachtsvak geschiedenis. Ik stond voor geschiedenis een 3.8. In de toetsweek heb ik een 6.9 gehaald die 3x meetelt, daardoor sta ik nu voldoende!!! Dit is mijn eerste voldoende voor geschiedenis. Ik ben erg blij met dit cijfer en de matrix heeft hierbij een grote rol gespeeld.

Judith

Leerling

Dit mag je van de cursus Succesvol Leren verwachten

Hogere cijfers

Meer leren in minder tijd

Grip op toetsen

Meer rust en minder stress

Zelfstandig leren

De basis voor jouw schoolcarrière 
(en eventuele studie)

Betere focus

Levenslange toegang tot het coachprogramma

Hoe zij Succesvol Leren hebben ervaren:

Nadat onze zoon van 1 TL overging naar 2 havo, bleek de stap toch groter dan verwacht. Na veel onvoldoendes zijn we voor de kerst gestart met de online cursus leren leren van Succesvol Leren. Direct resultaat, een andere instelling, leren plannen en binnen 6 weken positieve cijfers. Wij kunnen Succesvol Leren echt aanbevelen, zowel onze zoon en wij als ouders hebben veel geleerd. Er is nu structuur en rust in het leerproces.

Nicolay Vronik

Ouder

“Succesvol Leren is een gestructureerde aanpak met deskundige begeleiding van Larissa. Het heeft onze dochter in 4 VWO echt geholpen in de stap van onder- naar bovenbouw om op een andere manier te leren! En de gestructureerde wijze van plannen zorgt ervoor dat ze ook in de weken voor en tijdens de toetsweek meer rust en ontspanning geeft!

Laura Ozinga

Ouder

“Brugjaar net een half jaar gestart en dan een gefrustreerd kind in huis, denkende dat hij niet kan leren, wetendw dat hij niet weet hoe te leren. En gelukkig was daar de Succesvol Leren-training. Met de juiste basistechnieken, het weten dat er genoeg ruimte is voor vrije tijd, met een evenredige verdeling van het leerwerk gedurende de week, inzicht in huiswerk en effectieve planningen maken dat we nu een blij kind in huis hebben die successen behaalt. Dat er progressie te zien is, dat technieken toepassen loont en dat je leren kunt leren. De eerste toetsweek zit er op en de voorafgaande weken waren rustig en gestructureerd, met een overzichtelijk schema, duidelijke doelstellingen en heel belangrijk, ook leervrije dagen. De eerste cijfers stromen binnen, groei naar dikke voldoendes, maar die glimlach die terug is, dat is het belangrijkste. We zijn nog niet zo lang geleden gestart maar de cursus verdient een aanbeveling. Helder, transparant en ook de betrokkenheid van Larissa zelf is prettig en doelgericht. Wij zijn zeer tevreden.

Wendy de Groot

Ouder

Valerie kwam thuis met een 9!!!! voor wiskunde!

Mary Bulterman

Ouder

Mogen wij al verder met de technieken voor zaakvakken? Hij had een 9,2 voor zijn wiskundetoets!!!

Donna

Ouder

Na vier maanden struggle in huis en te lage resultaten werd het echt tijd voor verandering maar hoe? Niet dat wij als ouders geen onderwijs ervaring hebben (samen meer dan 50 jaar), maar op de één of andere manier kwamen we er niet door bij onze zoon die in de eerste van het VWO zit. Ik kwam in aanraking met het ondersteuningsprogramma van Larissa Kapnissakis via LinkedIn en was direct enthousiast… Na drie kwartier intake gesprek kwamen we tot de conclusie dat dit waarschijnlijk dé oplossing zou zijn. Na de eerste filmpjes van Larissa was onze zoon om en de lach kwam weer terug op zijn gezicht! Helikopterview, weekschema’s, leerstofchunken, vaste leertijden en leertools zijn de structuur die onze zoon nodig had… Ik kan het een ieder aanraden die ook in deze situatie naar hulp zoekt en de vrede en gezelligheid in de huiskamer terug wil.

Werner de Vries en Nel de Vries- Blokhuis

Ouders

Als eerste hbo student heb ik dit programma doorgelopen en ondanks dat het programma op middelbare scholieren gericht is, ben ik van mening dat dit programma ook goed kan worden toegepast op het hbo en de universiteit. Minder tijd kwijt aan de voorbereiding en minder stress voor het tentamen met een hoger resultaat als gevolg! Wanneer je open staat om efficiënter te leren leren, dan is dit programma de investering meer dan waard!

Pleun Molenaar

Student

Ik heb voor mijn laatste geschiedenistoets mijn eerste voldoende gehaald na 1,5 jaar (6.1)! Ik ben er erg blij mee 😊.

Jules

Leerling

Mijn zoontje zit in het eerste jaar van het gymnasium. Ik wist dat mijn zoontje moeite heeft met plannen en organiseren, daarom had ik hem meteen op huiswerkbegeleiding geplaatst. Drie weken voor de toetsweek kwam ik er echter achter dat mijn zoontje niets had gedaan aan alle talen en wiskunde. Hij stond op het punt om het bijltje erbij neer te leggen. Via LinkedIn stuitte ik op Larissa en in overleg met mijn zoontje heb ik het online programma aangeschaft. Het programma van Larissa heeft mijn zoontje tools geboden om hem te helpen met organiseren, plannen en vooral hoe hij efficiënt kan leren leren. Ook heb ik als ouder tools gekregen om mijn zoontje op de juiste manier te begeleiden. Hierdoor is het zelfvertrouwen van mijn zoontje gegroeid. Hij is tot het inzicht gekomen dat het niet lukte met leren, omdat hij niet wist hoe hij moest leren en dat het niet lag aan zijn intelligentie. Wat ons betreft een absolute aanrader! We zijn inmiddels gestopt met huiswerkbegeleiding, dat is niet meer nodig 😊

Fatima Arichi

Ouder

Mijn beide kinderen zijn gestart met het programma van Succesvol Leren. Het geeft inzicht en maakt ze bewust van actiever leren. Eerder leerden ze achter de laptop vandaan en namen ze totaal niks in zich op en dat is nu al binnen een maand een stuk verbeterd. Larissa is goed bereikbaar en denkt tussendoor mee bij vragen. Erg helpend! We zijn nog te kort bezig om al echte schoolresultaten te kunnen zien groeien maar hier heb ik nu sowieso meer vertrouwen in gekregen dat dit gaat komen.

Monique Poelman

Ouder

Niet tevreden met de cursus? Geld terug!

Wij willen dat al onze deelnemers blij zijn met Succesvol Leren.

Om je het vertrouwen te geven dat je geen miskoop doet, geven we garantie.

Mocht je binnen de eerste week toch denken, het spreekt me niet aan en je stuurt binnen 8 dagen een mailtje, dan krijg jij 100% je geld terug.

De aankoop is dus helemaal risico-vrij.

Dank Larissa voor je kordate, snelle, heldere en praktische uitleg. Met een paar simpele vragen gaf je mijn zoon de handvatten die hij goed kon toepassen en waardoor hij zijn eerste voldoende heeft gehaald voor wiskunde. Je advies is erg professioneel en je hebt duidelijk verstand van zaken zonder poespas! De oplossing zit vaak in een klein hoeken 😉.

Simone Langewouters

ouder

Mijn dochter is dit schooljaar gestart in de brugklas. Een hele verandering voor haar en ik denk voor ieder kind. Ook het leren vraagt om een andere aanpak dan op de basisschool en dit zagen we direct terug in de toetsresultaten. “Ze vroegen echt totaal andere dingen op de toets, dan dat er in het boek staat” kwam ze steeds mee terug. Ze wist heel goed wat ze moet leren, welke hoofdstukken of woordjes, maar eigenlijk niet hoe ze het moet leren. Zo ben ik in contact gekomen met het programma van Larissa. Een programma dat mijn dochter leert hoe zij moet leren, hoe ze dingen aan moet pakken en wat belangrijk is. Vanaf dag 1 blij dat we hiermee gestart zijn. Ze heeft direct meer zelfvertrouwen gekregen en binnen een paar weken viel het kwartje al en begrijpt ze nu hoe het werkt. De cijfers gingen direct omhoog en ze heeft zelfs haar eerste 10 vorige week binnengehaald. Kortom we zijn heel blij hiermee! Het programma is overzichtelijk opgebouwd per vak en leerjaar dus we gaan hier de komende tijd nog heel veel plezier van hebben.

Romilde van Commenée

ouder

Larissa heeft bij ons op school een training verzorgd voor de mentoren. Dit was een hele leuke, energieke training waar de collega’s heel enthousiast aan deelgenomen hebben. Larissa heeft een fijne stijl van vertellen en heeft heel veel mooie tools om leerlingen écht verder te helpen!

Christine Visser - van der Wolk

afdelingsleider

De aanpak van Larissa leert kinderen goed vooruit te plannen en slim te leren. Echt een aanrader bij de overgang van de basisschool naar de middelbare school!

Milla van Kempen

ouder

€695,- (incl. BTW)

Succesvol Leren

5/5

Dan is dit het unieke programma waarmee je binnen enkele weken (of sneller) resultaat zult boeken. Je profiteert van 9 jaar ervaring van een top-expert in het Leren Leren.

'Geen standaard cursus voor iedereen, maar een persoonlijk stappenplan’

Na aanmelding bepalen we jouw aandachtsvakken en doelen. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk plan op. Eerst pakken we jouw aandachtsgebieden aan, zodat je op die punten op korte termijn successen gaat ervaren. Uiteraard krijg jij vervolgens toegang tot alle leertechnieken, stappenplannen, schema’s en trucjes zodat jij over de hele linie makkelijker kunt leren!

Vakoverstijgende leertechnieken

Hier zorgen we ervoor dat jouw basis staat als een huis. Door een stevig fundament te creëren ga jij consequent betere cijfers halen en meer rust, focus en overzicht ervaren.

Jouw persoonlijke analyse bepaalt waar we aandacht aan geven binnen jouw traject, maar denk bij het fundament aan de volgende leertechnieken:

Het wekelijkse plan om overzicht te creëren, in actie te komen en tegelijkertijd jouw vrijheid te bewaken. Want zonder plannen, plan je om te falen. 
Het Aanvalsplan zorgt er niet alleen voor dat je een overzicht creëert, maar dat je ook echt in actie komt door alle hulpmiddelen die dit plan bevat. 
Bovendien zorgt dit plan ervoor dat je balans ontwikkeld tussen school en privé. 

Leerlingen die werken met toetsweken leren expliciet hoe ze deze week het best voorbereiden, want 8-13 toetsen in één week vereist strategie.

Wanneer we weinig succeservaringen hebben of we het leren moeizaam gaat doet dat wat met onze gedachten (én met onze motivatie). Sommige leerlingen worden onzeker waarbij ze soms helemaal blokkeren en andere leerlingen geven door de weinige succeservaringen op.
In deze module ontwikkel je de Succes-mindset die ervoor zorgt dat jij ook echt je doelen gaat behalen. Je leert wat die mindset is, hoe succesvolle mensen denken én hoe jij dit ook gaat bereiken.

Soms kunnen we uren leren, maar ligt de effectieve leertijd een stuk lager.  Voor je gevoel heb je hard geleerd, maar ben je maar weinig opgeschoten. Bovendien zijn er in deze tijd enorm veel afleiders en vragen veel dingen onze aandacht.

In deze module leer  je technieken, trucjes en tools waardoor jij je een stuk beter kunt concentreren. Zo wordt de tijd waarop jij leert optimaal gebruikt. 

Een groot deel van de leerlingen leert te oppervlakkig. Zij leren begrippen uit hun hoofd of stukken tekst zonder dit echt te begrijpen. Op de toets komen zij vaak in de problemen omdat zij dan moeten toepassen. In deze module leer ik hoe je dieper kunt leren aan de hand van stappenplannen, techniekbladen én een toetsanalyse. Zo ga jij de slag maken van onvoldoendes naar voldoendes. 

* Op basis van jouw persoonlijke analyse bepalen we of jij alle modules volgt of delen, afhankelijk van jouw speerpunten.

Vakspecifieke leertechnieken

Het programma zit vol technieken, stappenplannen, tips en trucjes. In de bijlagen zitten alle documenten zodat je hier altijd toegang tot hebt. De techniekbladen voor de eerste weken ontvang je in een map welke gelijk wordt thuisgestuurd na aanmelding. 

Een greep uit de vakspeciefieke leertechnieken:

 • Slim woorden leren
 • Slim zinnen leren
 • Effectief omgaan met de grammatica 
 • Handige grammaticaschema’s
 • Trucjes leesvaardigheid
 • Stappenplannen Grieks en Latijn
 • Boekverslagen
 • Handige tips, tricks en oefeningen voor Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Latijn en Grieks
 • Stappenplannen 
 • Formulebladen
 • De slag van abstract naar concreet maken > grip krijgen op de stof
 • Trucjes om volledig te scoren op antwoorden (berekeningen)
 • Tips voor extra uitleg en oefeningen voor wiskunde, nask/natuurkunde en scheikunde
 • Drie hele effectieve technieken om makkelijk een lap tekst te leren
 • Hoofdlijnen van bijzaken leren onderscheiden
 • Verbanden leggen
 • Bronnen leren tackelen
 • Invulschema’s om grip te krijgen op de stof
 • Tips, oefeningen en handige werkbladen voor geschiedenis, biologie, aardrijkskunde, levensbeschouwing/maatschappijleer.

* Naar aanleiding van jouw aandachtsvakken en huidige aanpak, bepalen we welke vakken en technieken we eerst gaan optimaliseren zodat jij daarin gaat groeien. Mochten er meer lastige vakken zijn, of mocht je deze later tegenkomen, dan pakken we deze vervolgens aan. 

Bovenbouwers & examenkandidaten

Bovenbouwers (klas 4 t/m 6):
De bovenbouw vereist een andere aanpak dan de onderbouw. Op school wordt veel te weinig aandacht geschonken aan deze overgang.

Binnen ‘Succesvol Leren’ is een speciale module “Bovenbouwers”opgenomen, waarin je alle vaardigheden aanleert om de bovenbouw, inclusief het examenjaar, succesvol te doorlopen.

FAQ

De meeste leerlingen krijgen binnen drie weken weken al grip op hun leerproces en ervaren tussen drie en zes weken een groei in cijfers.

Indien je in de laatste weken van het schooljaar start met “Succesvol Leren” pakken we gelijk jouw aandachtsvakken aan zodat jij nóg sneller groeit in cijfers. De overige technieken om structureel beter te scoren pakken we dan later aan. 

Succesvol Leren is geschikt voor middelbare scholieren van klas 1 t/m 6 van vmbo t/m gymnasium en voor leerlingen uit groep 8 (tweede helft schooljaar).

Zodra je het programma “Succesvol Leren” hebt aangeschaft, wordt er binnen een werkdag contact opgenomen om inzicht te hebben in jouw aandachtsvakken, doelen en persoonlijke situatie. 
Op basis van deze informatie maken we een persoonlijke leerroute die aansluit bij jouw speerpunten. Zo werken we gelijk doelgericht aan jouw aandachtspunten zodat jij op die gebieden succeservaringen krijgt (en je motivatie groeit). 

Tevens ontvang je een startpakketje thuis met een map en de eerste techniekbladen. Uiteraard zitten alle bestanden ook digitaal in het programma zodat je er altijd bij kunt.
Dit pakketje wordt opgestuurd naar het opgegeven huisadres.

Binnen de cursus word je stap voor stap meegenomen om alle technieken eigen te maken.

Ook is er ruimte om vragen te stellen of hulp te vragen.

Door middel van contact wordt jouw persoonlijke leersituatie duidelijk. Denk hierbij aan huidige onvoldoendes, doelen, mogelijke toetsweken op (korte) termijn… 

Op basis daarvan maken we een plan zodat we exact aanpakken waar jij moeite mee hebt. 

Niks is namelijk zo waardeloos als bijvoorbeeld allerlei leertechnieken, stappenplannen en tips te krijgen voor leesvaardigheid terwijl je daar al 8’en voor haalt. We pakken dus exact aan wat jij nodig hebt. 

Wel heb je uiteraard toegang tot álle hulpmiddelen binnen het programma zodat jij deze altijd in kunt zetten. Heb je bijvoorbeeld over twee jaar wel moeite met een ander vak dan heb je altijd toegang. 

Succesvol Leren neemt gemiddeld één uur per week in.* 

Bij het aanleren van de technieken koppelen we dit gelijk aan jouw lesstof/vakken/huiswerk/toetsen zodat je zowel de techniek leert en tegelijkertijd ook de lesstof: Twee vliegen in één klap ;).

Binnen 6-8 weken hebben we al jouw huidige obstakels aangepakt. 

Na deze tijd ben je niet meer wekelijks bezig binnen het programma, je hebt de technieken immers eigen gemaakt, maar kun je uiteraard nog wel in het programma indien je andere obstakels ervaart. Bijvoorbeeld moeilijkheden binnen andere vakken of je bent toe aan de bovenbouw- of examentechnieken.

* De eerste module neemt 1,5 uur in omdat we daar jouw hele basis neerzetten. 
* Indien gewenst kun je de cursus ook sneller (einde van het schooljaar) of langzamer volgen. 

Jazeker!

Het programma zit vol handige tools, stappenplannen, schema’s, tips en trucjes!

Deze worden uiteraard stap voor stap aangeleerd en doorgenomen en zitten tevens bijgevoegd. Op deze manier heb je deze altijd tot je beschikking.

Of je nou aan het begin van het schooljaar gelijk op het winstpad terecht wilt komen of dat je diep in het schooljaar op korte termijn resultaat wilt ervaren en een basis legt, beide is mogelijk en alles hier tussenin. 

Dit komt doordat er altijd op persoonlijke basis gewerkt wordt (elke leerling krijg een persoonlijke leerroute) en we ons dus op kortetermijndoelen en langetermijndoelen kunnen richten. 

Succesvol Leren geeft in (hele) korte tijd resultaten omdat we heel doelgericht te werk gaan.

Het is een praktische cursus met bewezen technieken en zonder poespas, waardoor je snel successen ervaart. 

Je leert zelf effectief leren waardoor je niet meer afhankelijk bent van anderen en het echt zelf kan. Uiteindelijk wil geen enkel kind jarenlange begeleiding of hulp van zijn of haar ouders en heb je van deze leertechnieken je leven lang profijt.

De succeservaringen in combinatie met de herkenning én de afwisseling binnen het programma zorgen ervoor dat leerlingen groeien in motivatie.

Tot slot krijg je extreem veel waarde voor je geld: levenslange toegang tot alle bewezen leertechnieken, stappenplannen, coaching van één van de beste leerspecialisten van Nederland, tips en handige tools t/m het eindexamen.

 

Start nu direct met de cursus Succesvol Leren