Succesvol Leren

Voor
middelbare scholieren

Binnen 6-8 weken groeien in cijfers en in vrijheid

Haal jij tegenvallende cijfers, terwijl je voor je gevoel goed leert?

Dan is de unieke Succesvol Leren-cursus wat voor jou.

Hierin leert Leren Leren-expert Larissa Kapnissakis middelbare scholieren leertechnieken en trucjes waardoor zij groeien in cijfers én in vrijheid!

En verbeter binnen enkele weken
jouw schoolprestaties.

Wist je dat >90 % van de middelbare scholieren slechte cijfers haalt door gebrek aan effectieve leertechnieken?

Herken jij dat...

...dan is de kans groot dat jij tot deze 90% hoort.

“Uren moest ik leren en regelmatig haalde ik onnodige onvoldoendes.”

Mijn gymnasiumopleiding voelde als zesjarige marathon. Ook al heb ik een goed stel hersens, ik voelde mij niet een echte gymnasiast. Uren moest ik leren en regelmatig haalde ik onvoldoendes. Eigenlijk wist ik niet hoe ik nou echt moest leren. Op school ervaarde ik een hoop stress, onmacht, frustratie en voelde me vaak stuurloos. Ik wilde wel, maar hoe?

Hoe gek is het eigenlijk, dat je op school van alles leert, maar niet (of nauwelijks) hoe je het beste kunt leren? Al jarenlang zie ik leerlingen leren met inefficiënte leertechnieken. Zij hebben zichzelf een methode aangeleerd waarvan regelmatig blijkt dat deze onvoldoende werkt of talloze uren nodig heeft om überhaupt resultaat op te leveren. Leerlingen stromen af en blijven zitten  terwijl dit in 90% van de gevallen niet ligt aan de intelligentie, maar aan een verkeerde aanpak. Afstromen of blijven zitten waarbij het echte probleem niet wordt aangepakt, vind ik doodzonde!

Duizenden leerlingen heb ik inmiddels mogen begeleiden en jarenlang heb ik aan het roer gestaan, als oprichter en eigenaar, van één van de grootste huiswerkinstituten van Nederland. 

Van alle kennis en ervaring (van mijzelf en mijn team vol vakexperts, psychologen, neurologen en examentrainers), heb ik de best-practices opgenomen in het unieke online coachprogramma “Succesvol Leren” waardoor middelbare scholieren via de succesformule -vol bewezen vakspecifieke- & vakoverstijgende leertechnieken- groeien in cijfers en in vrijheid.

Dit levert Succesvol Leren jou op:

Groei in cijfers

Makkelijker en dieper leren door
slimme leertechnieken

Grip op toetsen

Vakspecifieke- & vakoverstijgende leertechnieken

Balans tussen school en privé

Bewezen (wetenschappelijke) leerstrategieën

Boost in focus en concentratie

Toegang tot waardevolle 
stappenplannen en techniekbladen

Levenslang gebruik alle leerstrategieën (onderbouw, bovenbouw en examen)

Succesvol Leren

5/5

Dan is dit het unieke programma, waarmee je binnen enkele weken resultaat boekt, iets voor jou. 

Je profiteert van 12+ jaar ervaring van een top-expert in het Leren Leren.

€695,- (incl. BTW)

'Geen standaard cursus voor iedereen, maar een persoonlijk stappenplan’

Maatwerk is essentieel voor het succes. 

Om doelgericht aan de slag te gaan, analyseren we na de aanmelding als eerste jouw persoonlijke situatie. Wat zijn jouw aandachtsvakken? Wat is jouw huidige manier van leren? Wat zijn jouw doelen? Zijn er toetsweken? En zo ja, wanneer? Op basis van jouw persoonlijke situatie stellen we een plan op maat op zodat we precies datgene aanpakken wat bij jou/jullie belangrijk is. 

Op deze manier werken we heel gericht en realiseren we binnen enkele weken een groei in cijfers en in vrijheid.

De slimme leertechnieken, stappenplannen, schema’s en trucjes zorgen ervoor dat jij over de hele linie makkelijker kunt leren!

Niet tevreden met de cursus? Geld terug!

Wij willen dat al onze deelnemers blij zijn met Succesvol Leren.

Om je het vertrouwen te geven dat je geen miskoop doet, geven we garantie.

Mocht je binnen de eerste week toch denken, het spreekt me niet aan en je stuurt binnen 8 dagen een mailtje, dan krijg jij 100% je geld terug.

De aankoop is dus helemaal risico-vrij.

Hoe gaan we te werk?

Binnen 6-8 weken groeien in cijfers en in vrijheid

Persoonlijk plan

Elke leerling heeft andere uitdagingen, doelen en aandachtsvakken. 

Juist door precies aan te sluiten bij jouw persoonlijke situatie kunnen we doelgericht te werk gaan.

Wij geloven dan ook niet in een standaardprogramma voor iedereen, maar in maatwerk bij elke leerling.

Jouw persoonlijke analyse bepaalt waar we aandacht aan geven binnen jouw traject, maar denk bij het fundament aan de volgende leertechnieken:

Vakoverstijgende leertechieken

Deze zijn essentieel voor een stevig fundament.

Het wekelijkse plan om overzicht te creëren, in actie te komen en tegelijkertijd jouw vrijheid te bewaken. Want zonder plannen, plan je om te falen. 
Het Aanvalsplan zorgt er niet alleen voor dat je een overzicht creëert, maar dat je ook echt in actie komt door alle hulpmiddelen die dit plan bevat. 
Bovendien zorgt dit plan ervoor dat je een balans ontwikkelt tussen school en privé. 

Leerlingen die werken met toetsweken leren expliciet hoe ze deze week het best voorbereiden, want 8-13 toetsen in één week vereist strategie.

Wanneer we weinig successen ervaren of wanneer het leren moeizaam gaat, doet dat wat met onze gedachten (én met onze motivatie).

Sommige leerlingen worden onzeker waarbij ze soms helemaal blokkeren, terwijl andere leerlingen opgeven door het gebrek aan succeservaringen.

In deze module ontwikkel je de Succesmindset die ervoor zorgt dat jij je doelen aan daadwerkelijk gaat behalen. Je leert wat die mindset is, hoe succesvolle mensen denken én hoe jij dit ook gaat bereiken.

Soms kunnen we uren leren, maar ligt de effectieve leertijd een stuk lager.  Voor je gevoel heb je hard geleerd, maar ben je maar weinig opgeschoten. Bovendien zijn er in deze tijd enorm veel afleiders en vragen veel dingen onze aandacht.

In deze module leer  je technieken, trucjes en tools waardoor jij je een stuk beter kunt concentreren. Zo wordt de tijd waarop jij leert optimaal gebruikt. Dit  zorgt er in veel gevallen voor dat je zelfs minder lang hoeft te leren.

Slim leren i.p.v hard leren is key.

Een groot deel van de leerlingen leert te oppervlakkig. Zij leren begrippen uit hun hoofd of stukken tekst zonder dit echt te begrijpen. Op de toets komen zij vaak in de problemen omdat zij dan moeten toepassen. In deze module leer ik hoe je dieper leert aan de hand van stappenplannen, techniekbladen én een toetsanalyse. Zo ga jij de slag maken van onvoldoendes naar voldoendes. 

Bovenbouwers (klas 4 t/m 6):
De bovenbouw vereist een andere aanpak dan de onderbouw. Op school wordt veel te weinig aandacht geschonken aan deze overgang.

Binnen ‘Succesvol Leren’ leer je als bovenbouwer alle vaardigheden om de bovenbouw, inclusief het examenjaar, succesvol te doorlopen.

* Op basis van jouw persoonlijke analyse bepalen we of jij alle modules volgt of delen, afhankelijk van jouw speerpunten.

Vakspecifieke leertechnieken

Hierbij een greep uit de vakspecifieke leertechnieken:

 • Slim woorden leren
 • Slim zinnen leren
 • Effectief omgaan met de grammatica 
 • Handige grammaticaschema’s
 • Trucjes leesvaardigheid
 • Stappenplannen Grieks en Latijn
 • Boekverslagen
 • Handige tips, tricks en oefeningen voor Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Latijn en Grieks
 • Stappenplannen 
 • Formulebladen
 • Mix- en Match-techniek
 • De slag van abstract naar concreet maken > grip krijgen op de stof
 • Trucjes om volledig te scoren op antwoorden (berekeningen)
 • Tips voor extra uitleg en oefeningen voor wiskunde, nask/natuurkunde en scheikunde
 • Drie hele effectieve technieken om makkelijk een lap tekst te leren
 • Hoofdlijnen van bijzaken leren onderscheiden
 • Verbanden leggen
 • Bronnen leren tackelen
 • Invulschema’s om grip te krijgen op de stof
 • Tips, oefeningen en handige werkbladen voor geschiedenis, biologie, aardrijkskunde, levensbeschouwing/maatschappijleer.

* Naar aanleiding van jouw aandachtsvakken en huidige aanpak, bepalen we welke vakken en technieken we eerst gaan optimaliseren zodat jij daarin gaat groeien. Mochten er meer lastige vakken zijn, of mocht je deze later tegenkomen, dan pakken we deze vervolgens aan. 

Support

Naast de persoonlijke analyse, de technieken, stappenplannen en tips heb je ook toegang tot onze support. Snap je iets niet of wil je iets overleggen dan kun je altijd jouw vragen stellen.

Na het traject van 6-8 weken, waarbinnen we al jouw huidige aandachtsvakken en doelen hebben aangepakt, kun jij helemaal zelfstandig leren aan de hand van de slimme leertechnieken.

Dat is ook ons doel: dat wij jou alle technieken en tools aanleren waardoor wij overbodig zijn en je het zelf kunt! 

Dat betekent niet dat we je los laten. Loop je ergens tegenaan na deze periode? Je behoudt toegang tot onze support en de leertechnieken.

Tijdelijke bonus: 
Bijspijkercursus Engels

Als kernvak telt dit vak zwaarder mee dan de meeste vakken.
Zorg dat jouw basis staat als een huis d.m.v. deze interactieve bijspijkercursus!

FAQ

Succesvol Leren is geschikt voor middelbare scholieren van klas 1 t/m 6 van vmbo t/m gymnasium en voor leerlingen uit groep 7 & 8.

 

Door middel van de persoonlijke analyse wordt jouw individuele leersituatie duidelijk. Denk hierbij aan huidige onvoldoendes, doelen, mogelijke toetsweken op (korte) termijn… 

Op basis daarvan maken we een plan op mat zodat we exact aanpakken waar jij moeite mee hebt. 

Niks is namelijk zo waardeloos als bijvoorbeeld allerlei leertechnieken, stappenplannen en tips te krijgen voor leesvaardigheid terwijl je daar al 8’en voor haalt. We pakken dus exact aan wat jij nodig hebt in jouw situatie. 

Wel heb je uiteraard toegang tot álle hulpmiddelen binnen het programma zodat jij deze altijd in kunt zetten. Heb je bijvoorbeeld over twee jaar wel moeite met een ander vak dan heb je altijd toegang. 

Succesvol Leren neemt gemiddeld één uur per week in.* 

Bij het aanleren van de technieken koppelen we dit gelijk aan jouw lesstof/vakken/huiswerk/toetsen zodat je zowel de techniek leert en tegelijkertijd ook de lesstof: Twee vliegen in één klap ;).

Binnen 6-8 weken hebben we al jouw huidige obstakels aangepakt en kun je zelfstandig leren.

Na deze tijd ben je niet meer wekelijks bezig binnen het programma, je hebt de technieken immers eigen gemaakt, maar kun je uiteraard nog wel in het programma indien je andere obstakels ervaart. Bijvoorbeeld moeilijkheden binnen andere vakken of je bent toe aan de bovenbouw- of examentechnieken.

* De eerste module neemt 1,5 uur in omdat we daar jouw hele basis neerzetten. 
* Indien gewenst kun je de cursus ook sneller (einde van het schooljaar) of langzamer volgen omdat we alles op maat doen.

Jazeker!

Het programma zit vol handige tools, stappenplannen, schema’s, tips en trucjes!

Deze worden uiteraard stap voor stap aangeleerd en doorgenomen en zitten tevens bijgevoegd. Op deze manier heb je deze altijd tot je beschikking.

Of je nou aan het begin van het schooljaar gelijk op het winstpad terecht wilt komen of dat je diep in het schooljaar zit en bepaalde cijfers een boost wil geven: beide is mogelijk en alles hier tussenin. 

Dit komt doordat er altijd op persoonlijke basis gewerkt wordt (elke leerling krijg een persoonlijke leerroute) en we ons dus op kortetermijndoelen en langetermijndoelen kunnen richten. 

Wel raden we altijd aan z.s.m. te starten zodat je ook op korte termijn successen ervaart. Immers: “Als je niks verandert, verandert er ook niks.”

Succesvol Leren geeft in (hele) korte tijd resultaten omdat we heel doelgericht en persoonlijk te werk gaan.

Het is een praktische cursus met bewezen technieken en zonder poespas, waardoor je snel successen ervaart. 

Je leert effectief leren waardoor je niet meer afhankelijk bent van anderen en het echt zelf kan. Uiteindelijk wil geen enkel kind jarenlange begeleiding of hulp (van zijn of haar ouders) en heb je van deze leertechnieken je leven lang profijt.

De succeservaringen in combinatie met de herkenning én de afwisseling binnen het programma zorgen ervoor dat leerlingen groeien in motivatie.

Tot slot krijg je extreem veel waarde voor je geld: levenslange toegang tot alle bewezen leertechnieken, stappenplannen, coaching van één van de beste leerspecialisten van Nederland, tips en handige tools t/m het eindexamen.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, dat je een goed beeld hebt van hoe het Succesvol Leren-programma werkt en dat je het daadwerkelijk kunt ervaren.

Om deze redenen bieden wij onze Tevredenheidsgrantie. Simpelweg omdat we na 12 jaar precies weten wat wij met leerlingen kunnen bereiken.

Mocht je binnen de eerste week toch denken, het spreekt me niet aan en je stuurt binnen 8 dagen een mailtje, dan krijg jij 100% je geld terug.

Binnen deze 8 dagen hebben wij jouw persoonlijke situatie geanalyseerd, heb je jouw plan op maat ontvangen en heb je kennis gemaakt met onze manier van uitleg en de eerste leertechnieken

Op deze manier heb je een goed beeld en weet je wat je kunt verwachten.

De aankoop is dus helemaal risico-vrij.

 

Start nu direct met de cursus Succesvol Leren