Larissa Kapnissakis

Expert op het gebied van leren

Één van de meest bekende leerexperts van Nederland

Larissa Kapnissakis combineert humor en inhoud, speelt als spreker in op de processen binnen het onderwijs en haakt in op thema’s als innovatie, brein, leertechnieken & verandering.

Zij stond 8 jaar lang aan het roer van één van de grootste leerinstituten van Nederland, is oprichter van Succesvol Leren en mede-eigenaar van Toets-Mij, waarin zij met meer dan 200 docenten samenwerkt om leerlingen te helpen effectiever te leren.  

In haar team werkt zij o.a. samen met neurowetenschappers, examenexperts en psychologen. Door haar brede ervaring, technieken, tools en enthousiasme, maar vooral door haar indrukwekkende resultaten met leerlingen, zorgt zij ervoor dat het onderwijs een positieve boost krijgt!

Keynote

Succesvol Leren

5/5

Duur: 30 - 45 minuten

In een praktische, actieve en energieke presentatie gaat Larissa Kapnissakis in op diverse aspecten van het leren en de werking van ons brein.

Wat werkt wel en wat werkt niet als we effectief willen leren? Welke vier elementen zijn essentieel voor succes? Wat is de meest voorkomende leertechniek onder leerlingen en waarom is deze het minst effectief? Hoe werkt gedragsverandering en hoe gebruiken we ons brein op een manier waardoor het vóór ons gaat werken?

De combinatie van inhoud, humor en interactie maakt de keynote ‘Succesvol Leren’ een ideale toevoeging aan een bijeenkomst, congres of evenement. Één ding is zeker: boordevol inspiratie en inzichten gaan de deelnemers naar huis!

Keynote PLUS

Succesvol Leren

5/5

Duur: 2 uur

De Keynote Plus bevat de keynote Succesvol Leren, aangevuld met concrete leertechnieken

In de Keynote Plus geeft leerexpert Larissa Kapnissakis haar keynote Succesvol Leren én gaat zij direct met de deelnemers aan de slag aan de hand van effectieve leertechnieken.

Denk hierbij aan zowel vakspecifieke leertechnieken als vakoverstijgende leertechnieken. Hoe leer je slim woordjes? Hoe haal je op een eenvoudige manier de kern uit lange teksten? Hoe word je exacte vakken de baas? Hoe slaat ons brein informatie op? Hoe zorg je ervoor dat een planning je tijd oplevert i.p.v. tijd kost? En hoe ontwikkel je een laserfocus in deze wereld vol afleiders?

Vooraf bespreken we jullie knelpunten en doelen zodat we leertechnieken op maat in jullie Keynote Plus verwerken. 

Het doel: met concrete tools, technieken en inzichten zelf Succesvol Leren inzetten binnen jouw eigen klas, school of organisatie. Je realiseer hiermee groei in cijfers én in vrijheid, zowel voor leerlingen als docenten.

10+

jaar ervaring

8,6

gem. beoordeling

“Wat een verfrissende kijk op het onderwijs! Het heeft ons team enorm geïnspireerd en ook gemotiveerd. Aanrader!”

“Larissa brengt nieuwe technieken aan het licht, die ze je laat ervaren door verschillende experimenten. 

Onze leerlingen zijn blij met deze tools!”

“Wat zijn wij blij dat wij Larissa hebben gekozen voor onze ouderavond aan het begin van het schooljaar. Zeer hoog niveau!”

“Fijne talk. Duidelijk, actief en verrassend.” 

“Wat kunnen we zelf nog een hoop leren in onderwijsland. Dankbaar voor wat we van Larissa hebben mogen leren.”

“Volgend jaar boeken we Larissa weer! Ons team is fan!”

“Zeer leerzaam!!!”

“Dat leren leuk kan zijn, laat Larissa je als geen ander ervaren!”

Contact Formulier

Voor boekingen kunt u contact opnemen met Paul Smit:

paul@succesvolleren.nl

Succesvol Leren
Noorddammerlaan 29,
1185 XZ Amstelveen

Larissa Kapnissakis
Voor vragen rechtstreeks aan Larissa: larissa@succesvolleren.nl