Plan nu jouw kosteloze strategiegesprek in

Ervaringen

Deze cursus via Facebook tegengekomen. Sven besteedde best veel tijd aan het leren voor toetsen en zijn huiswerk, maar de cijfers lieten dit beeld niet zien. Na het volgen van het gratis webinar is Sven, en zijn wij als ouders, enthousiast over de methode, maar zou het nog helpen voor dit schooljaar (lees 5 weken voor de toetsweek)?

Gelijk gestart met de onderdelen die voor nu het meeste effect zouden hebben….en de nodige resultaten bereikt! Onze zoon gaat over naar 3 havo, 2 van de 3 onvoldoendes weggewerkt. Wij zijn blij en onze zoon ook!

Vanaf volgend schooljaar gaat hij direct vanaf het begin verder en zeker weten dat er veel minder tot geen stress, gezeur en gemopper zal zijn over het maken van huiswerk etc.
Een verademing voor iedereen; EEN AANRADER! Het zou standaard moeten zijn voor alle kinderen die van de basisschool naar het voortgezet onderwijs gaan. Dank je wel Larissa, super blij met je hulp!

Odette Klaver

Ouder

Kayen appte vanuit school. Hij had de natuurkunde toets voorbereid via de ‘Succesvol Leren-methode”. Er waren 16 onvoldendes en 2 voldoendes en Kayen had die voldoende. Wat is het toch bijzonder dat dit dan een sleutel is tot een eerste succeservaring.

Sanne Scheepens

Ouder

Niek heeft zijn eerste 8 gehaald…..door te werken volgens jouw methode….Onze dank is groot!

Jeroen te Wierik

Ouder

Mogen wij al verder met de technieken voor zaakvakken? Hij had een 9,2 voor zijn wiskundetoets!!!

Donna

Ouder

Hi Larissa, ik mail je over mijn aandachtsvak geschiedenis. Ik stond voor geschiedenis een 3.8. In de toetsweek heb ik een 6.9 gehaald die 3x meetelt, daardoor sta ik nu voldoende!!! Dit is mijn eerste voldoende voor geschiedenis. Ik ben erg blij met dit cijfer en de matrix heeft hierbij een grote rol gespeeld.

Judith

Leerling

Hoi Larissa, na nog maar een maand geleden te zijn gestart, zien we nu al een enorme vooruitgang bij mijn dochter die vaak onvoldoendes haalde voor toetsen. Hoe leuk is het om nu een maand later jou te vertellen dat je tips en tools, online coaching, zoveel doet met een kind die steeds door de behaalde cijfers gemotiveerd raakt. Ze heeft voor het eerst een 7,9 voor wiskunde behaald, enkel door de vakoverstijgende technieken te hebben gebruikt en nog niet eens de gereedschapskist. Een 7,2 voor Frans en een 9,6 voor biologie waar ze ontzettend veel moeite mee had en die nog eens 10x meetelt waardoor haar gemiddelde een voldoende is geworden. Ik wil je dan ook enorm bedanken voor het mooie, intensieve, maar dan ook effectieve online programma dat mijn kind helpt om verder te komen.

Beyhan

Ouder