Geen ALT-tekst opgegeven voor deze afbeelding

Het is zo verleidelijk…

Het is zo verleidelijk…


Om het begin van het nieuwe schooljaar rustig te starten. Om nog even in die vakantiemodus te blijven hangen. Het is niet makkelijk om na een vakantie van 6 weken de knop weer om te zetten.

Bovendien staat er nog geen toets gepland, begint je cijferlijst volledig blanco en voel je nog totaal geen urgentie.

Toch kan ik je verzekeren, vanuit 10 jaar lange ervaring en het begeleiden van duizenden leerlingen, dat een goede start cruciaal is voor de rest van het schooljaar.

Wacht niet af, neem zelf het heft in handen. Hoop niet op goede cijfers, maar werk met een concreet plan en effectieve technieken. Bedenk hoe je resultaten afgelopen schooljaar waren. En bedenk dat wanneer jij het op dezelfde manier aanpakt dit jaar je meer van dezelfde resultaten gaat krijgen. Bedenk welke tools je nodig hebt om goed te kunnen leren, weet welke technieken je gebruikt per vak, en hoe je tegelijkertijd de balans creëert tussen school en privé, want alleen zo houd je het vol.

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”.

Voordat je het weet staan de eerste toetsen in Magsiter of SomToday. Zorg dat je met eeen voorsprong begint dit jaar, i.p.v. uit een achterstand. Want het hele jaar weer moeten opboksen tegen onvoldoendes, dat gaat jou dit jaar niet gebeuren!

Als je wel wat hulp kunt gebruiken bij dit plan:

De komende twee weken voer ik GRATIS telefonische strategiegesprekken waarin ik jouw leerproces analyseer zodat jij kunt groeien in cijfers én in vrijheid.

Stuur mij een berichtje dan ontvang je een link om het gesprek in te plannen.

Shock everyone this (school)year 🙌!