Geen ALT-tekst opgegeven voor deze afbeelding

En dan heb je opeens vrienden en kennissen waarvan de kinderen op de middelbare school zitten..! Waar blijft de tijd?

En dan heb je opeens vrienden en kennissen waarvan de kinderen op de middelbare school zitten..! Waar blijft de tijd?

En dan word je ‘s avonds om 22.30u gebeld: “Laris, ik zit nu nog met Nola aan wiskunde dat is toch niet normaal? Ze is net een paar weken begonnen op de middelbare school en we hebben dit nu al. Ze snapt er echt niks van.”

“Nee, dat is niet normaal”, zeg ik.

En natuurlijk gaan m’n handen jeuken wanneer ik hoor hoe ze dat samen aanpakken, daar valt zoveel aan te verbeteren. Als ze dat nu al leren, gaat Nola beter scoren en veel meer vrijheid ervaren. Maar bekenden helpen vind ik altijd een ding.

“No, ik help je natuurlijk graag, maar weet wel dat je dan meerdere keren per week mij ziet in de coaching”, zeg ik.

Vier weken geleden zijn ze gestart en gister ontving ik dit app’je.

Na tien jaar begeleiden kan ik nog steeds zo genieten van deze resultaten!

You go Nola, de wereld ligt aan je voeten! 🚀